Showbiz
RSS Showbiz

`Interstellar`, cel mai lung film al regizorului Cristopher Nolan

`Interstellar`, cel mai lung film al regizorului Cristopher Nolan

Celebrul regizor Cristopher Nolan promite să umple din nou sălile de cinematograf cu filmul "Interstellar", noua sa producție, ce urmează să se lanseze pe la începutul lunii noiembrie. Fiind poate cel mai așteptat film al acestei toamne, "Interstellar" este practic pus la punct, iar ultimele detalii despre producția lui Nolan au fost dezvăluite.

Astfel, filmul care-l va avea în rolul principal pe Matthew McConaughey, revenit pe marile ecrane după succesul extraordinar cu Dallas Buyers Club, pentru care a fost distins și cu un Oscar, va fi cel mai lung regizat vreodată de Nolan, durând nu mai puțin de 169 de minute, potrivit Evencinemas.

Durata sa va depăși cu patru minute ultima producție a lui Nolan, The Dark Knight Rises (2012), care a durat 165 de minute și s-a numărat printre cele mai bune filme ale anului. Nolan, care de-a lungul timpului a regizat filme care s-au bucurat de un succes enorm, precum Memento, Inception, The Prestige sau seria The Dark Knight, nu a dezvăluit prea multe despre Interstellar, știindu-se doar că e un SF, având ca subiect central lupta pentru salvarea Terrei. Pe lângă McConaughey, în film îi vom mai vedea pe Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine sau Cassey Affleck.

(www.independent.md - 25 septembrie)Agenția RADOR - 29.09.2014 16:06