Showbiz
RSS Showbiz

A murit actorul american Robin Williams

A murit actorul american Robin Williams

Celebrul actor american și unul dintre cei mai străluciți artiști ai generației sale, Robin Williams, s-a stins din viață.

Actorul a fost găsit mort în locuința sa din California, iar potrivit poliției ar fi vorba despre un suicid.

Presa americană scrie că Robin Williams se lupta cu o depresie puternică. La începutul lunii iulie, actorul, care a avut în trecut probleme cu dependența de alcool și de droguri, s-a internat într-un centru de reabilitare.

După informația privind moartea artistului, președintele american, Barack Obama, a transmit condoleanțe familiei actorului, iar colegii săi au declarat că sunt șocați și îndurerați.

"A fost unul dintre cei mai buni comedianți din toate timpurile. Ne-a făcut să râdă inima, mintea și fiecare parte a corpului", a declarat regizorul Philip Noyce.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" și a câștigat un premiu Oscar pentru prestația din filmul "Good Will Hunting".

Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineața, Vietnam", "Cercul poeților dispăruți" și "Regele pescar". El avea în palmares și șase Globuri de Aur. Iar copiii l-au îndrăgit pentru filmele "Mrs. Doubtfire", "Jumanji" sau "Hook".PUBLIKA.MD - 12.08.2014 11:28