Showbiz
RSS Showbiz

A 4-a ediție a `Summer Well Festival`, pe domeniul Știrbei de la Buftea

A 4-a ediție a `Summer Well Festival`, pe domeniul Știrbei de la Buftea

O nouă ediție a Summer Well este în plină desfășurare pe domeniul Știrbei de la Buftea. După ce anul trecut a fost nominalizat la European Festival Awards, festivalul, dedicat în totalitate muzicii, se desfășoară și anul acesta cu casa închisă.

Summer Well Festival rămâne unul dintre puținele evenimente ale anului 2014 care adună în două zile nume mari de indie sound și rock alternativ. Cea de-a patra ediție păstrează tradiția acumulată în urma celor trei de până acum, desfășurându-se tot pe domeniu Știrbei din Buftea.

Pentru PLACEBO nu ar fi prima apariție pe scenele românești, ei fiind cea mai experimentată trupă de pe afiș. În schimb, sunt câteva nume care merită toată atenția, ținând cont de faptul că s-au lansat în ultimii trei, patru ani: BASTILLE, The 1975, JOHN NEWMAN, TOM ODELL sau CHLOE HOWEL. Așadar nu ratați întâlnirea cu o mare parte dintre artiștii englezi, danezi și americani ai zilelor noastre, într-un cadru natural, domeniul Știrbei din Buftea, loc în care puteți ajunge cu niște linii speciale RATB, dar asta numai după ce veți consulta site-ului evenimentului, summerwell.ro, acolo unde aflați totul despre a patra ediție a festivalului, care seamănă cu o minivacanță.Radio România Actualități - 10.08.2014 15:47