Showbiz
RSS Showbiz

Albano și Romina Power vor cânta din nou împreună `Felicità`

Albano și Romina Power vor cânta din nou împreună `Felicità`

Vor cânta din nou împreună "Felicità", pentru că acum are un sens și "nu mai este obligație". Albano și Romina Power, Romeo și Julieta cântecului italian din anii '70, au făcut pace. O împăcare căutată timp îndelungat și regăsită după ce au îngropat securea războiului, ranchiuna pentru fiica dispărută, resentimentele pentru că nu au fost "destul" de mult unul alături de celălalt.

Acum s-a întors pagina și în Spania, la Perelada, pe 5 august, cantautorul din Puglia va reveni pe scenă, împreună cu fosta sa soție și colegă, iar din repertoriul muzical nu va lipsi neuitata melodie "Felicità", care a fost imnul liniștii lor conjugale pe când erau cuplul perfect. În perioada anilor grei ai divorțului, Albano nu a mai inclus-o în repertoriu, dar acum lucrurile s-au schimbat, după cum a explicat artistul în revista "Gente": "Cântăm "Felicità" pentru că astăzi, ca acum mulți ani, are un sens. Nu este forțat. Tensiunea dintre noi a dispărut. Femeia care a dus un război absurd împotriva mea a îngropat securea. Atmosfera pe care o respir acum, atât de sănătoasă, de liniștită, îmi face bine la suflet și la inimă. Este o nouă viață cu ea".

În ciuda opoziției familiilor lor, Albano și Romina, fiica celebrului actor Tyron Power, s-au căsătorit pe 26 iulie 1970. Cuplul a avut patru copii: Ylenia, născută în 1970 și dispărută în 1994; Yari, născut în 1973; Cristèl, născută în 1985; și Romina Iolanda Jr., născută în 1987.

Din cauza dispariției Yleniei, cei doi artiști au intrat într-o criză de cuplu în anul 1995 și au divorțat în anul 1999: de atunci a început războiul. O primă împăcare a avut loc după 15 ani, în 2013, cu ocazia concertelor din Rusia, unde au cântat alături de Toto Cutugno, Pupo și Ricchi e Poveri. De atunci, cei doi au încercat să se împace, iar acum Albano este liniștit: "Un nou capitol care se bazează pe pace, pe conștientizarea faptului că ce a fost urât a trecut. Că fiii sunt fericiți, că ea nu mai vede în mine un dușman și eu în ea nu voi mai vedea o inamică. Dimpotrivă".

(www.panorama.it - 1 august)PANORAMA, Italia - 2.08.2014 12:11