Showbiz
RSS Showbiz

Pelicula `Lucy` a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

 Pelicula `Lucy` a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

O minte strălucită poate fi mai puternică decât mușchii încordați ai unui semizeu. O demonstrează producția "Lucy" cu Scarlett Johansson în rolul unei femei cu puteri psihokinetice, care a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Pelicula a surclasat mult așteptatul film "Hercules", care îl are în distribuție pe starul Dwayne Johnson, cunoscut drept "The Rock".

Filmul "Lucy", regizat de celebrul cineast francez Luc Besson, a obținut încasări de 44 de milioane de dolari, în primul weekend de la lansare. Scarlett Johansson interpretează rolul unei femei care reține orice fel de informație instant și poate muta obiecte cu ajutorul minții.

"Hercules" a avut un debut sub așteptări. Pelicula cu Dwayne Johnson a obținut venituri de doar 29 de milioane, iar recenziile criticilor au fost mixte. Producția cu un buget de 100 de milioane de dolari este cea de-a doua din acest an care îl aduce pe legendarul semizeu pe marile ecrane.

Filmul fruntaș în ultimele două săptămâni, "Dawn of the Planet of the Apes", a coborât două poziții în box office. Acesta a strâns din vânzarea biletelor la cinema puțin peste 16 milioane de dolari. Top cinci este încheiat de filmul de groază "The Purge: Anarchy" și de continuarea filmului de animație "Planes", fiecare cu încasări de peste nouă milioane de dolari.

(www.publika.md - 28 iulie)PUBLIKA.MD - 29.07.2014 20:03