Showbiz
RSS Showbiz

Quentin Tarantino, îndrăgostit de Uma Thurman

Quentin Tarantino, îndrăgostit de Uma Thurman

La 20 de ani după ce a regizat "Pulp Fiction", în care a jucat Uma Thurman, Quentin Tarantino se pare că a reușit să ducă la un alt nivel relația cu muza sa. Mai multe surse au confirmat pentru "US Weekly" că regizorul și actrița au petrecut foarte mult timp împreună la Cannes în timpul Festivalului de Film 2014, unde au locuit în aceeași vilă.

"Au avut o relație în trecut și s-au reîntâlnit recent", a spus o sursă, care a confirmat: "El este îndrăgostit de ea de mulți ani". Efectiv, cei doi artiști au părut foarte apropiați pe covorul roșu de pe Croisette.

Într-un interviu acordat în 2004, blonda din "Kill Bill" a povestit despre Quentin: "Cred că suntem persoane foarte diferite, dar este foarte distractiv când conversăm. El este foarte extrovertit, o persoană publică. Eu sunt mai introvertită". Uma a fost căsătorită cu Ethan Hawke timp de șase ani înainte de a începe o relație cu Arpad Busson, de care s-a despărțit de curând, în timp ce Tarantino a avut relații cu Kathy Griffin, Mira Sorvino și Sofia Coppola.

(www.gossipnews.it - 30 mai)GOSSIP NEWS - 30.05.2014 12:58