Showbiz
RSS Showbiz

Charles Aznavour și-a sărbătorit 90 de ani pe o scenă din Berlin

Charles Aznavour și-a sărbătorit 90 de ani pe o scenă din Berlin

Aznavour avertizase: «Am încetat să-mi mai sărbătoresc ziua de naștere la 50 de ani». Și «din întâmplare, sala aceasta din Berlin era liberă în această seară», a glumit celebrul cântăreț francez. Cu excepția unui «Happy Birthday» cântat de public la intrarea artistului pe scenă și a multor buchete de flori, cea de-a 90-a aniversarea a lui Charles Aznavour, ultimul «titan» al cântecului francez, ziua a fost, așa cum dorea și el, «o zi normală de muncă».

«Am vocea pe care o aveam la 20 de ani», a spus artistul ca introducere. «Iar acum am de patru ori 20 de ani. Și, în acea perioadă, mi se spunea că am o voce execrabilă!»

Cu aceste glume el și-a cerut dinainte scuze pentru o voce care, evident, are dificultăți în atingerea unor note mai înalte.

Publicul de la O2 World, circa 4.000 de persoane, mai tinere decât el și care îi cunoșteau pe dinafară cântecele, l-au iertat dinainte.

Energia sa a fost intactă și artistul a cântat piese celebre din repertoriul său: «Les immigrants», «I didn’t see the time go by», «La jeunesse», «Il faut savoir», «Les plaisirs démodés», «La bohême»…

(www.lesoir.be)Le Soir - 23.05.2014 16:28