Showbiz
RSS Showbiz

Topul ținutelor feminine care au făcut senzație la Oscar

Strălucire, opulență și ținute exclusiviste. Sunt ingredientele paradei vedetelor pe covorul roșu de la ce-a 86-a Gală a premiilor Oscar. Actrițele Angelina Jolie, Jennifer Lawrence și Cate Blanchett au făcut senzație cu rochii spectaculoase, care au captat privirile și au trezit admirația celor prezenți la eveniment. Una dintre cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu a fost, fără îndoială, cea a frumoasei Angelina Jolie. Actrița a purtat o rochie argintie parțial transparentă, semnată de Elie Saab.

La fel de elegantă a fost și Cate Blanchett, care a ales o ținută marca Armani. Este vorba despre o rochie de culoarea șampaniei, decorată cu mii de mărgele și cristale.

Pe covorul roșu a strălucit și actrița Lupita Nyong'o, cunoscută pentru rolul său din pelicula "12 ani de sclavie". Ea a optat pentru o rochie Prada, de un albastru deschis, ce a scos în evidență culoarea pielii sale.

Cea mai romantică apariție de pe covorul roșu a fost cea a actriței Penelope Cruz, care a ales să poarte o rochie vaporoasă, de un roz pal, semnată de casa de modă Giambattista Valli.

Ținuta de un albastru închis, fără bretele, semnată de Gucci, i-a venit ca o mănușă actriței Amy Adams.

Nici Olivia Wilde nu a trecut neobservată pe covorul roșu. Chiar dacă este însărcinată, vedeta a arătat grozav într-o rochie neagră, semnată de Valentino.

Sandra Bullock a optat pentru o rochie clasică ce a reamintit de Hollywood-ul de altădată, în timp ce Naomi Watts a demonstrat că simplitatea înseamnă eleganță, după ce a optat pentru o rochie albă, semnată de Calvin Klein.

rochiioscar

SURSA FOTO: www.oscar.comPUBLIKA.MD - 4.03.2014 12:55